tiistai 11. huhtikuuta 2017

Joensuun yksikön uudet tilat


Joensuun yksikkö aloitti koulunkäynnin uusissa tiloissa talviloman jälkeen. Uusi koulu sijaitsee Kaislakadulla, vanhoissa aikuisopiston tiloissa, jotka on muokattu koulullemme sopivaksi. Tilat saavat kiitosta valoisuudesta, raikkaasta sisäilmasta ja siitä, että tilat pääsääntöisesti ovat hyvin yhteydessä toisiinsa.

Koulumme välitunnin viettomahdollisuudet ovat parantuneet huimasti uusien pingispöytien ja säkkituolien myötä. Oppilaat saivat oppilaskunnan hallituksen välityksellä olla päättämässä säkkituolien värejä.


Ulkona välitunteja viettävien iloksi koulun pihalle on rakennettu uusia aktiviteetteja. Erityisen suosittuja ovat olleet uusi kiipeilyteline sekä hämähäkkikeinut.

Kouluruokailumme tapahtuu ravintola Kanervassa. Ruoka on kerrassaan herkullista ja sieltä on myös mahdollisuus ostaa välipalaa koulun jälkeen.


Mukavan lisän koulutyöhömme ovat tuoneet uudet, kirkkaanvihreät loksut. Ne ovat vanhasta koulusta poiketen tarkoitettu kaikille kolmasluokkalaisille, ja sitä vanhemmille oppilaille.

Uudet luokkatilat ovat vaaleita ja sisustukseltaan moderneja. Uudessa koulurakennuksessa on mukavaa jatkaa koulunkäyntiä raikkaasta sisäilmasta nauttien!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti