sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Kahdeksasluokkalaiset metsämessuilla

Lähdimme matkaamaan Helsinkiin metsämessuille bussilla perjantaiaamuna. Matkan puolivälissä pysähdyimme Kuninkaantien ABC:lle nauttimaan buffetaamiaista. Aamiaisen jälkeen matka jatkui Helsinkiä kohti. Saavuimme Helsingin Messukeskukseen puoli kymmeneltä. Pistimme bussiin parkkiin ja suuntasimme sisälle Messukeskukseen.


Messukeskus oli suuri ja täynnä ihmisiä. Meille jaettiin liput ja kävelimme porteista läpi. Tämän jälkeen saimme kävellä vapaasti neljä tuntia. Messukeskuksessa oli metsämessujen lisäksi myös Elma-eläinmessut. Saimme vierailla Elma- messuilla, kun tehtävät oli tehty.

Meille oli annettu tehtäväpaperit, joista oli suoritettava ainakin vähintään viisi tehtävää. Tehtävissä oli muun muuassa kysyttävä alan asiantuntijoilta kysymyksiä ja käytävä joillakin pisteillä.


Metsämessuilla oli kaikenlaista nähtävää: puunhakkuusimulaattori, ampumasimulaattori, Kahoot ja paljon erilaisia kojuja. Kojuissa myytiin käsityötavaraa, ruokaa ja esiteltiin kaikenlaista mielenkiintoista. Joillakin kojuilla annettiin myös tarroja. Laitoimme opettajamme selkään kaksi hevostarraa hänen luvallaan.

Messuilla opimme paljon uutta, kuten kaatamaan puita nykyaikaisella tavalla ja kasvattamaan taimia. Tutustuimme myös virtuaalinen todellisuus -teknologiaan.

Paluumatkalla kuuntelimme bluetooth-kaiuttimilla musiikkia. Pysähdyimme Pukaron Paroniin käymään vessassa ja kaupassa. Palasimme Lappeenrantaan pimeässä.

Teksti ja kuvat: 8. luokan pojat


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti